Tilbud om sjælesorg, forbøn, velsignelse

Af og til kan man have brug for at tale nogle ting igennem med et andet menneske. Det kan fx være i forbindelse med store valg og beslutninger. Det kan være at Gud og tro er blevet så indviklet, at man ikke længere kan finde vej i det. Måske er det personlig forbøn og velsignelse man længes efter.

Samtalerne finder sted i samtalerummet i kontorfløjen – lige overfor Børnekirken. Vi tilbyder samtaler af ca. en times varighed, og der er ikke tale om længere forløb. Vi er et team af frivillige, som har erfaring med sjælesorg, forbøn og velsignelse. Du kan ikke møde op uden aftale, da vi kun vil være i Kirken, hvis der er booket tider. Samtalerne er fortrolige og vi har tavshedspligt.

Til bookning af samtale brug linket: https://doodle.com/poll/zn7u5fc4sburbmpz (du kan læse vejledningen til bookning og afmelding af samtale nederst på siden).

Teamet

 

Eva Jødal, født 1962. Uddannet sygeplejerske og psykoterapeut. Gift med Lars, ingen børn. Har mere end 25 års erfaring med sjælesorgs-samtaler. Tilbyder samtaler og forbøn i tidsrummet 16-18.

 

 

 

Linda Valbjørn, født 1979. Gift med Keld og mor til to drenge. Uddannet psyko – og familieterapeut – jeg har siden 2008 arbejdet som selvstændig psykoterapeut. Tilbyder samtaler og forbøn i tidsrummet 11-13.

 

 

 

Karin Lundahl Bruun, født i 1963. Jeg er gift med Max, mor til fem piger og mormor til tre.
Jeg er psykoterapeut studerende. Tilbyder samtale, forbøn og velsignelse i tidsrummet 16-18.

 

 

 

Peter Kofoed Herbst, født 1972. Uddannet teolog i 2000 og præst i menigheden siden 2001. Gift med Maria og far til tre børn.

Tilbyder samtaler og forbøn i tidsrummet 16-18.

 

 

Vejledning til bookning af samtale
1. Klik på linket: https://doodle.com/poll/zn7u5fc4sburbmpz
2. Skriv dit navn i feltet ”Angiv dit navn”
3. Find det tidspunkt, som du ønsker at booke og klik i feltet, så der er skrevet et ”√”
(Hvis tiden er booket af en anden person, er feltet gråt, og du kan ikke klikke/booke denne tid).
4. HUSK at skrive din bookede tid ned, da det desværre ikke er muligt for dig at se din bookede tid efterfølgende.
5. Klik på feltet ”Send”.

Det er kun sjælesorgteamet, der kan se, at du har booket en tid.

Afmelding af en reserveret tid
Hvis du booket en tid, men ønsker at afmelde den, så skal du skrive en mail til en af os i sjælesorgsteamet – det er kun os, der kan slette din tid.

Man er altid velkommen til at aftale en tid med menighedens præst, men det kan også være rart at have muligheden for at booke en tid, som allerede er afsat til formålet – eller muligheden for at aftale en samtale med en anden end præsten. Derfor er dette tilbud oprettet.

Post Media Link

Peter Kofoed Herbst