KFM's børne og ungdomsarbejde

B&U

Støt KFM’s børne- og ungdomsarbejde – helt gratis

Er du mellem 0-30 år? Så bliv medlem af KFM’s B&U og støt kirkens børne- og ungdomsarbejde med minimum 480 kr. pr. år, uden at det koster dig noget.

Meld dig ind nu på:

https://www.friendpay.org/?Pkey=1192

… tilmeld PBS

Hvis du vil undgå at gentage hvert år, så tryk på linket fire linjer nede på tilmeldingssiden (hvor der står TRYK HER) og meld til betalingsservice.

Hvordan bliver 0 kroner til 480?

  • KFM’s B&U (Kronjyllands Frimenigheds børne- og ungearbejde) er en paraply-forening for alt børne- og ungdomsarbejdet i kirken.
  • KFM’s B&U er medlem af LFKU (Landsforeningen for Kristne Ungdomsforeninger) som igen er medlem af DUF (Dansk Ungdoms Fællesråd).
  • Igennem DUF får LFKU støtte til at drive sit (og medlemsorganisationernes – (heriblandt KFM’s B&U) arbejde.
  • KFM’s B&U får således pr. medlem minimum 400 kr. i støtte, samt muligheden for at søge om støtte til både aktiviteter, ansættelser og nyanskaffelser (blandt andet blev foldedøren ind til juniorkirken betalt med 60.000 kr. fra LFKU J)
  • LFKU beholder kun 20 kr. til administration. De resterende 80 kr. betales tilbage til KFM’s B&U (altså minimum 480 kr. til kirken for hvert medlem).
  • Medlemskabet af KFM´s B&U koster 100 kr. MEN de 100 kr. kan trækkes fra, når du betaler dit kontingent til KFM.

Med et medlemsskab af KFM’s B&U til 100 kr. pr. år, giver du altså en gave på  minimum 480 kr. til kirkens børne- og ungearbejde! Og så kan de 100 kr. endda trækkes fra dit medlemskontingent til KFM. Så faktisk støtter du uden at give en krone. Det er da smart…