Kirke

FORSIDE  /    KIRKE    /    Samtaletilbud og sjælesorgsteamet

Tilbud om samtale og sjælesorg

Af og til kan man have brug for at tale nogle ting igennem med et andet menneske. Det kan fx være i forbindelse med store valg og beslutninger. Det kan være at Gud og tro er blevet så indviklet, at man ikke længere kan finde vej i det.

I Kronjyllands Frimenighed har du altid lov at bede om en samtale, og du er velkommen til at tage kontakt til vores præst Peter Kofoed Herbst eller til en af medlemmerne af sjælesorgsteamet for at aftale en tid. Vi tilbyder samtaler af ca. en times varighed, og der er som udgangspunkt ikke tale om længere samtaleforløb.

 

Samtaletilbud

Som præst i Kronjyllands Frimenighed glæder jeg mig over at få lov at komme tæt på menneskers livshistorie. Det er et privilegium at blive budt indenfor – både ved livets store og glædelige begivenheder, og når livet af den ene eller anden grund bliver vanskeligt.

Jeg benytter mig selv af muligheden for at dele både livets glæder, kampe og alt det leverpostejsfarvede med en anden præst, og det er en befrielse at give sig selv lov til at tale ærligt og oprigtigt om livet i al dets mangfoldighed – med vished om, at det bliver mellem mig og denne præst.

På tilsvarende måde oplever jeg, at mange finder det befriende og livs-styrkende at opsøge en sjælesorgssamtale med mig som deres præst. Det kan handle om det daglige livs små og store udfordringer;  det kan handle om trosspørgsmål og overvejelser; eller det kan være i situationer, hvor alting synes at falde fra hinanden.

Du er altid velkommen til at tage kontakt og lave en aftale med mig. Jeg har tavshedspligt, og du kan derfor trygt stole på, at indholdet af samtalen bliver mellem os.

Sjælesorgsteamet:

Eva Jødal

Uddannet sygeplejerske og Psykoterapeut

Født 1962. Gift med Lars, ingen børn. Har mere end 25 års erfaring med sjælesorgs-samtaler.

Kontakt: ejoBilledresultat for snabel akfm-randers.dk

Bent Byskov

Master i sjælesorg og lærer

Var ansat som diakonipræst i menigheden fra 2019-2021. Gift med Gitte og far til fem børn.

Kontakt: bbaBilledresultat for snabel akfm-randers.dk

Peter Kofoed Herbst

Uddannet teolog i 2000.

Født i 1972. Præst i menigheden siden 2001. Gift med Maria og far til tre børn.

Kontakt: pkhBilledresultat for snabel akfm-randers.dk